€ 0,00
Gratis verzending

over ons

Zonoogmode

Waarom u kiest voor zonoogmode.nl ?

Wij zijn een zelfstandige optiekzaak uit Wolvega met een passie voor Brillen! Dit jaar bereiken we de 93 jaar, u kunt daardoor vanuit gaan dat wij veel kennis in huis hebben. We hebben een zeer groot assortiment zonnebrillen brillen op voorraad. Mocht u er niet uit komen of ziet u niet het model ertussen staan die u wilt hebben, neem dan contact met ons op via de telefoon, e-mail of chat en wij helpen u met liefde verder.

De merken Ray-Ban, Oakley, D&G, Carrera, Persol, Vogue, Ice-Watch, Red-bull en Adidas Original staan op de site. Dit is niet onze volledige collectie zonnebrillen, wel kunnen wij bijna alle zonnebrillen krijgen dus mail gerust. Ook leveren wij vele andere merken, heeft u interesse in een ander merk, mail dan ook. 

Wij leveren de zonnebrillen ook op sterkte. Er zijn erg veel mogelijkheden en om de juiste de keus te maken geven wij u graag persoonlijk advies, in de winkel (Wolvega), via de mail of de telefoon. Het is natuurlijk maatwerk en wij willen graag dat u een goede keus maakt wat voor veel mensen lastig is als u op de site de vele modellen en mogelijkheden ziet. Het is wel mogelijk om via de mail de bril te bestellen.

Door de grote hoeveelheid brillen is een bezoek aan onze winkel aan te bevelen. Wolvega ligt onder in Friesland. Tussen Heerenveen en Steenwijk in. Wij zitten maar 9 km van Thialf af. De koffie staat altijd voor u klaar dus kom gezellig langs. Bent u op zoek naar een speciaal model of artikel, kunt u ons ook bellen dan leggen we hem tot die tijd voor u achteruit.

De Jong Optiek
Hoofdstraat Oost 31
8471 JH Wolvega
0561-612631


Openingstijden
maandag gesloten (op afspraak mogelijk)
dinsdag t/m vrijdag 9:00 tot 12:30 en 13:30 tot 18:00
donderdagavond koopavond tot 21:00
zaterdag 9:00 tot 12:30 en 13:30 tot 17:00
zondag gesloten (op afspraak mogelijk)

 

Veilig en uitgebreid betaalgemak

Filteren
zonoogmode.nl
Toon de resultaten
Menu