€ 0,00
Gratis verzending
catalogus
Filter op
Polarized
Montuur
Prijs

Sluit je aan bij de revolutie van de visie met de zonnebrillen van Revo!
 
Het beschermen van uw ogen tegen UV-straling is erg belangrijk: UV-straling kan namelijk zorgen voor permanent oogletsel. Door uw ogen te beschermen met de brillen van Revo sluit u de kans op UV schade uit. Deze brillen beschikken namelijk over een door NASA ontwikkelde lens, wat ervoor zorgt dat het licht nauwkeurig gefilterd wordt.
Blauw licht is onder andere één van de lichtsoorten die gefiltered wordt door de lenzen van Revo. Blauw licht is gelinkt aan maculadegeneratie, en daarom is het van belang om uw ogen hier tegen te beschermen. Hiernaast bevatten de lenzen een gepolariseerde laag, wat ervoor zorgt dat de schittering van het licht verdwijnt. Ook zijn de lenzen voorzien van speciale coatings, waardoor de lenzen vingerafdruk-, water-, zweet- en vuil-afstotend zijn.
 
Revo biedt een breed assortiment aan brillen aan. U kunt hier terecht voor lifestyle-brillen, maar sportbrillen zijn hier ook zeker te vinden. De combinatie van licht gewicht en geoptimaliseerde lenzen zorgen voor optimaal draag- en kijkcomfort!

Sluit je aan bij de revolutie van de visie met de zonnebrillen van Revo!

Veilig en uitgebreid betaalgemak

Filteren
catalogus
Filter op
Polarized
Montuur
Prijs
Toon de resultaten
Menu